donderdag 22 september 2011

Luxe appartement te huur op Golf Gardens, Golf Rio Real (Los Monteros, Marbella)

-->
Exclusief 2-slaapkamer appartement te huur op een prachtige lokatie, kort bij golfbaan Rio Real, zee en centrum Marbella.

Het prachtige riante zwembad van Golf Gardens
Alle blokken zijn zuid georiƫnteerd, met zicht over zwembad en de mooie tuin

Golf Gardens is kort bij golf, zee en centrum Marbella in het prachtig groene Rio Real

Het royale appartement van 132 m2, gelegen op de 1e verdieping, bestaat uit 2 ruime slaapkamers, 2 en-suite badkamers, gastentoilet, compleet ingerichte keuken, bijkeuken en 3 terrassen (gezamelijk 60 m2). 
Het moderne appartement is luxe uitgevoerd met kwalitatief hoogwaardige en smaakvolle materialen. De woonkamer is ruim 35 m2 met toegang tot het hoofdterras. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, magnetron, oven, vaatwasser (allen Siemens) en silestone-keukenblad. In de bijkeuken staat een was-droogcombinatie, de boiler en airconditioningsunit. De keuken heeft een terras van 6 m2 aan de noordzijde.
De slaapkamers hebben inbouwkasten (hang, leg), een eigen termostaat voor airconditioning (warm & koud), elektische rolluiken.
De badkamers, afgewerkt met creme-gekleurd marmeren blad en wanden, hebben een ruime douche, toilet, warmtelamp en – de hoofdbadkamer – een ligbad.  Het gastentoilet is toegankelijk vanuit de gang.
Het terras is zuid-zuidwest georienteerd (gehele dag zon), met zicht op het hoofdzwembad, verwarmde zwembad en de prachtige suptropische tuinen. Dankzij de zonwering kan u altijd in de schaduw zitten, mocht u willen.
Het gehele appartement heeft individuele airconditioning (warm-koud). Verder is er internet aanwezig (wifi), alle Nederlandse en een ruim aanbod buitenlandse kanalen (decoder aanwezig), DVD-speler en muzieksysteem. Het appartement is neutraal ingericht met kwalitatief goed meubilair en vriendelijk gedecoreerd. Er is bovendien een Nespresso-apparatuur aanwezig (Krups), cupjes dient u zelf mee te nemen.
Behorende tot dit appartement is tevens een eigen, inpandige garageplek, direct onder het blok met lift tot het appartement (+1).

Vanuit woonkamer toegang tot (deels overdekt) terras

De TV hoek (Samsung breedbeeld)

Ligging op 1e verdieping, hoekpand met hele dag zon

Heerlijk royaal terras (60 m2) met comfortabele zitstoelen, bank en ligbedden
Golf Gardens
Golf Gardens bestaat uit 68 luxe appartementen en penthouses, gebouwd in 2006 door een gerenommeerde Belgische ontwikkelaar. Het kleinschalige maar zeer intieme park is compleet omsloten en beveiligd door videocamera’s, heeft een actieve VVE en wordt uitstekend onderhouden. Zo zijn recentelijk zijn alle gebouwen opnieuw geschilderd. Golf Gardens wordt beschouwd als 1 van de fraaiste resorts aan de oostzijde van Marbella.
Golf Gardens heeft een riant, dubbel zwembad voor de zomerperiode, welke zich kan meten met een zwembad van een 5-sterrenhotel. Voorzien van een ‘strand-inloop’ is met name het ondiepe zwembad ideaal voor kinderen. Het aangrenzende diepe, grote zwembad is prachtig opgezet en ook geschikt voor de sportieve zwemmer. Ligbedden zijn alom aanwezig, evenals parasol voor schaduw.
Ook is er een verwarmd zwembad voor de wintermaanden, welke in de kindervakanties tussen oktober en maart op 29C is.
Golf Gardens ligt +- 800 meter van het strand Los Monteros, ongeveer 10 minuten loopafstand. Op 200 meter ligt de 18-holes golfbaan Rio Real, een van de oudste en mooiste banen van Marbella.  
Rio Real Los Monteros, Marbella
Rio Real, deel uitmakend van het ‘macro-gebied’ Los Monteros, ligt binnen de gemeente Marbella (Oost) op ongeveer 5 autominuten van centrum Marbella. Vooral geliefd dankzij de prachtige golfbaan Rio Real (en dito clubhuis) en het naastgelegen boutique hotel, maar ook van oudsher bekend om het 5-sterrenhotel Incosol. Rio Real bestaat verder uit luxe appartementenresorts en mooie, vrijstaande villa’s rondom de golfbaan.
Incosol ligt achter Golf Gardens en geniet sinds jaar en dag bekendheid vanwege de therapeutische en gezondheidsbehandelingen (zie www.incosol.es), heeft bovendien een mooi SPA & wellnesscentrum met binnenzwembad welke ook voor bezoekers toegankelijk is tegen betaling op dagbasis.
In de directe omgeving..
De rustige doch centrale ligging van Golf Gardens is ideaal voor hen die rust en groen waarderen, maar eveneens kort bij ‘ het vertier en amusement’ willen vertoeven. Marbella stad, met uitgestrekte boulevard, historische binnenstad met keur aan restaurants, tapa’s en winkels, is op 5 minuten afstand te bereiken. Het mooie zandstrand Los Monteros op loopafstand, een goede uitvalsbasis voor lange strandwandelingen.
La Canada, een mega-overdekt winkelcentrum, ligt op 5 minuten afstand. Hier treft u o.a. een gigantische supermarkt met versafdelingen vis en flees, en vele andere winkels (gratis parkeren). Verder is Puerto Banus, de internationale (jet-set) jachthaven, gelegen op 10 minuten van Golf Gardens.
In El Rosario, 2 afslagen oostelijk van Rio real, vindt u een kleine supermarkt, een Duitse bakker, kiosk met Nederlandse krant en tijdschriften en enkele restaurants. Ook is hier de bekende tennisclub ‘ El Casco’ gelegen met 10 gravelbanen.
Aan restaurants, beachclubs, golfbanen, etc. geen gebrek; Binnen een straal van 10 km is o.a. gelegen Nikki Beach (www.nikkibeach.com) in Elviria, Bono’s Beach in Costabella (http://www.bonosbeach.com), Beach house Elviria (http://www.marbellabeachhouse.com), Trocadero Rio Real & La Cabane (Los Monteros) om enkele populaire beach clubs te noemen. Verder tientallen restaurants en chiringuitos op het strand, welke uw verblijf beslist veraangenamen.
Huurprijzen en voorwaarden
De huurprijs is 700 euro per week van november tot april, 900 euro per week voor april, mei, juni en oktober, september 1000e & juli en augustus 1200e inclusief water, elektra, exclusief 120e schoonmaak (bij 4 personen, 100e bij 2 personen). 
Aanwezig zijn beddegoed, handdoeken, badlakens, etc.
Betaling; 25% dient als reservering betaald te worden, restant bij aankomst of een week voor aankomst per transfer.

Voor meer informatie, email golfgardensmarbella@gmail.com 


 

 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten